Tuesday 16 June 2009

ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑΣ 2009

Ο ΑΝΤ1 γιόρτασε τα εικοστά γεννέθλια των καλλιστείων ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ - ΜΙΣ ΕΛΛΑΣ με ένα ρεσιτάλ στυλιστικής κακογουστιάς!
Για να δωθεί μια ιδιαίτερη αίσθηση πασαρέλας στην βραδιά κλήθηκαν ορισμένοι από τους "καλύτερους" Έλληνες σχεδιαστές να ντύσουν τις υποψήφιες με τις δημιουργίες τους.
Και αυτοί... πρέπει να έστειλαν ότι χειρότερο είχε μείνει στις αποθήκες τους! Το αποτέλεσμα ήταν το λιγότερο τραγικό.
Όλες τουαλέτες που φόρεσαν τα κορίτσια ήταν τόσο άθλιες, τόσο κακόγουστες, τόσο υπερβολικές σε χρώμα, φρου-φρού και ύφασμα που ουσιαστικά έθαβαν μέσα τους τα καλίγραμμα κορμιά των υποψηφίων. Πατικωμένα στήθη, τουαλέτες που δεν εφάρμοζαν καλά, απουσία αισθησιασμού ήταν ο κανόνας.
Την καθολική κιτς εικόνα ήρθαν να συμπληρώσουν τα ανεκδιήγητα παπούτσια (ασημί 15 ποντο πεδιλάκι με γαλάζιες χάντρες) που συνόδευαν την πλειοψηφία των ρούχων ανεξαρτήτου χρώματος. Ροζ-λαχανί φόρεμα - πεδιλάκι με μπλέ χάντρα, κίτρινο φόρεμα - πάλι πεδιλάκι με ροζ χάντρα.
Οι εμφάνισεις με μαγιό ήταν εξίσου απογοητευτικές.
Το ξεθωριασμένο μπικίνι με το στραβό χαμηλοκάβαλο σλιπ, (που έκανε χοντροκώλες και τις πιο αδύνατες κοπέλες) και το παπούτσι με δέσιμο πάνω από τον αστράγαλο (που κονταίνει το μήκος του ποδιού ακόμα και της Σκλεναρίκοβα) διέγραψε και το παραμικρό ίχνος σεξ απίλ που θα έπρεπε να αποπνέει η εμφάνιση με μαγιό.
Λυπάμαι , λυπάμαι ειλικρινά. Δεν ήταν καλλιστεία αυτά , αλλά ρεσιτάλ κακογουστιάς.
Έχω την εντύπωση δε...πως το επίπεδο ομορφιάς των διαγωνιζομένων... πέφτει σταθερά κάθε χρόνο στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Μακράν η ωραιότερη και η ποιο άνετη της βραδυάς, ήταν η Βίκυ Καγιά.
Τα πήγε περίφημα στην παρθενική της παρουσίαση καλλιστείων. Είχε αέρα, τσαχπινιά, ευφράδεια, κάλυπτε με φυσικότητα τις στιγμές αμηχανίας και απέδειξε για άλλη μια φορά πως έχει αστέρι. Οι πολλές γλυκανάλατες αγάπες με τις υποψήφιες και ο εκθειασμός των ρούχων αν έλειπαν, θα ήταν άριστη.
Προσωπικά αν και φανατική των καλλιστείων δεν μπόρεσα να τα παρακολουθήσω μέχρι τέλους. Εκνευρίστηκα ειλικρινά με την προχειρότητα και την κακοποίηση της αισθητικής. Έκανα ζάπινγκ, είδα μια ωραία ταινία στη NOVA και παρακολούθησα από τύχη την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Μου έμεινε η ξυνή εικόνα της ξανθιάς
(πρώην εστεμένης μις Young) Νταινάς Υγρο (ξυνο) πούλου που αυτή την φορά έφτασε στην πηγή και πήρε τον...πούλο.

4 comments:

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

Δεν το παρακολούθησα, αλλά το αποτέλεσμα δικαίωσε την απόφασή μου. Τα τελευταία χρόνια χώλαινε ο θεσμός και φέτος...πάτωσε
ΧΑΛΙΑ..............

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

marianaonice said...

χμμμ.... τα ...βαριέεμαι έτσι κι αλλιώς!!
χαχαχα!!!
Καλό ξημέρωμα!
:)))

hasapi grammata said...

playmate kai pali playmate...
Kiriakou...

Anonymous said...

kαθε περσυ και καλυτερα τα καλλιστεια