Thursday 10 April 2008

ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΙΑ

Ο Άρης - Θεός του Πολέμου με προκάλεσε να παλέψω με 40 ερωτήσεις. Με το χέρι στην καρδιά... 1. Όνομα: Δύο και των δύο γιαγιάδων. Μέχρι τα έντεκα με φώναζαν Μαριέφη, όνομα που ποτέ δεν συμπάθησα. Στα 12 έπειτα από πολλές - πολλές απόπειρες να ανακαλύψω έναν καλύτερο συνδυασμό (μέχρι και το Σταθούλα έπεσε στο τραπέζι) κατέληξα σε αυτό που χρησιμοποιώ και θεωρώ πως με εκφράζει απόλυτα. Ποιό να είναι αυτό άραγε; 2. Γενέθλια: Φεβρουάριο 3. Ζώδιο: Υδροχόος 4. Χρώμα μαλλιών: Κόκκινα 5. Χρώμα ματιών: Πράσινα 6. Έχεις ερωτευτεί ποτέ? Γεννημένη ερωτευμένη... 7. Είδος μουσικής που ακούς: World fusion 8. Χαρακτήρας Disney/Warner Bross: Catwoman 9. Ποιος φίλος/φίλη σου μένει πιο μακριά :Big Sis in N.Y 10. Πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλις ξυπνήσεις: Χούζουρι - Χούζουρι...Λιγάκι ακόμα... 11. Κάτι που έχεις πάντα μαζί σου και δεν το αποχωρίζεσαι: Την καρδιά μου και όσους έχει μέσα. 12. Τί έχεις στον τοίχο σου: Καθρέφτες. 13. Τί έχεις κάτω απ’ το κρεβάτι σου : Βαλίτσες. 14. Αν ήσουν μόνος/η στο σπίτι και άκουγες ένα βάζο να σπάει τί θα έκανες? : Θα τέντωνα τα αυτιά και θα πέταγα τα νύχια έξω ! ! ! 15. Αγαπημένος αριθμός: 8 16. Αγαπημένο όνομα: Δίας 17. Τα χόμπι σου: Ταξίδια ονειρικά και αληθινά. 18. Πού θα ήθελες να ήσουν τώρα? : Ακριβώς όπου είμαι. 19. Μια ευχή για το μέλλον: Κάθε καλή ευχή να βγαίνει αληθινή. 20. Αν μπορούσες να ταξιδέψεις στο χρόνο και να γυρίσεις πίσω, σε ποια εποχή θα πήγαινες? : Αναγέννηση 21. Φωτιά! Πάρε κάτι μαζί σου: Τα παιδιά !!! 22. Αγαπημένο λουλούδι: Λίλιουμ. 23. Αγαπημένη σειρά: Ατίθασα νιάτα... 24. Αγαπημένη ταινία: Η Παραλία 25. Αγαπημένο τραγούδι: Dust in the wind - Kansas 26. Aγαπημένο βιβλίο: Το μυστικό μου. 27. Αγαπημένο ζώο: Τίγρης 28. Αγαπημένο ρούχο: Φόρεμα 29. Αγαπημένος καλλιτέχνης/ιδα: Ο ανώνυμος... 30. Αγαπημένο χρώμα: Μπορντώ 31. Αγαπημένο φαγητό: Sweet and sour 32. Με ποιον χαρακτήρα από cartoon (Disney, WB, comics) ταυτίζεσαι?:CATWOMAN...είπαμε. 33. Κακή συνήθεια: Όλες. 34. Χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου που σου αρέσει: Η αισιοδοξία 35. Χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου που δεν σου αρέσει: Η αναβλητικότητα 37. Δουλειά που θα ήθελες να κάνεις: Ταξιδιωτικά ντοκιμαντέρ 38. Μεγαλύτερος φόβος: Ο Αργός θάνατος 39. Η καλύτερη pizza: Η σπιτική. 40. Πιστεύεις ότι τα κατοικίδια ζώα είναι…: σαν παιδιά... Αυτές ήταν... οι ερωτήσεις, αυτές ήταν και οι απαντήσεις. Όποιος αντέχει, ας πέσει στην μάχη.

16 comments:

Anonymous said...

Γελασα γιατι εκτος απο τοτριανταφυλλο που ειναι το πρωτο που μου αρεσει λατρεύω και το λιλιουμ και δεν θυμομουν εκεινη τη στιγμή πως το λενε και δεν εγραψα τιποτα..
χαχα και τωρα το ειδα σε σενα

purple said...

αγαπημενη σειρα... ατιθασα νιατα!!!
χαχααχαχαχαχχαχα
τελικα πως σε λενε?????
καλημερα :-)

Spitogata said...

Υβόννη μου έχει αθώα όψη...παραπέμπει σε κρίνους
μα σε μεθάει με το άρωμά του!

Χάρηκα που στο θύμησα!

Spitogata said...

Purple...
΄δεν πάει νους ανυποψίαστου (μη ήδη γνωστού μας) ανθρώπου.
Έπεσε δημιουργική συνθετική, έτσι θα το αποκαλύπτουμε;

Όσο για τα Ατίθασα νιάτα, το παραδέχομαι, ήμουν παρθένα νια και γέρασα που λένε και αυτά εκεί ακόμα προβάλλονται...Οικογένεια τους νιώθω πλέον. Να επιπλήξω επι τη ευκαιρία την ΕΡΤ, που βρήκε να τα κόψει όταν έμεινα σπίτι με άδεια τοκετού. Ένοιωσα συμπτώματα στέρησης. Τώρα επανήλθαν καθημερινά στις 5. Μια καλή ώρα για να παρακολουθήσεις ιστορίες βγαλμένες από την ζωή, ίντριγκες και πάθη.

Φιλιά

Ασκαρδαμυκτί said...

Δεν διέκρινα κάτι απ την αιλουροειδή ιδιότητά σου! Σε χάλασε ο καναπές...

Aristodimos said...

Τόφερες απο εδω , τόφερες απο εκει... ονοματάκι δεν μας ειπες ( ... γααααατα η κυρία).
Επιτέλους να και μια γυναίκα που πραμένει ΓΥΝΑΙΚΑ και εχει για αγαπημένο ρουχο το φόρεμα και οχι το παντελόνι , που εχει γίνει πια πιο γυναικείο ρουχο παρά αντρικό ! ! ! ! !
Ευχαριστώ "Μαριέφη" που ανταποκρίθηκες στην πρόσκληση (εστω κι αν ηταν πολλές οι ερωτωτήσεις...)

marianaonice said...

Ωραίο παιχνίδι. Το συνάντησα και αλλού και το έπαιξα και εγώ στου Αντώνη τα σχόλια. Μ΄ αρέσει γιατί είναι μία γενική ανασκόπηση του εαυτού μας στα κυριότερα στοιχεία του... Κρατώ την αισιοδοξία σου spitogata μας και προχωρώ.. Γελώ ακόμη με το: τα νύχια έξω όταν σπάσει το βάζο!! Πολύ καλό!! Το έπαιξες όμορφα και το διάνθισες με ωραίες εικόνες! Μπορώ να πω το καλύτερο παίξιμο από όσα είδα!!!!!

Spitogata said...

O καναπές έχει χαλάσει Ασκαρ
από τις νυχιές μου...

Spitogata said...

Ερωτωτήσεις...

γλώσσα πετυχημένα λανθάνουσα...
Άρη, το φόρεμα για μένα είναι το απόλυτο ένδυμα. Θηλυκό, άνετο, αέρινο, δεν σε προβληματίζει με πολλούς συνδυασμούς, μπαίνει και βγαίνει εύκολα.

Τελικά κανείς δεν πρόσεξε πως τόσο σε σένα, όσο και σε μένα λείπει μια ερώτηση και μια απάντηση. Λες να μην περάσουμε το μάθημα;

Φιλιά πολλά

Spitogata said...

Μαριάννα
σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Απάντησα στην πρόκληση του Άρη, όσο πιο λακωνικά -αλλά και αληθινά- γινόταν.
Εμένα ως πρώτη αντίδραση με κουράζουν τα παιχνίδια - τεστ - προσωπικές αποκαλύψεις. Στην πορεία όμως έχει πλάκα να βλέπεις πόσο διαφορετικά απαντάει ο καθένας σε τόσο απλές καθημερινές ερωτήσεις.

Καλό Σ/Κ να έχεις.

Spitogata said...

O καναπές έχει χαλάσει Ασκαρ
από τις νυχιές μου...

Σπύρος said...

Exoυμε τον ιδιο τυχερο αριθμο :)...

χμ...θα ήθελα μια σπιτικη πίτσα παρακαλω... απο τα χεράκια σου βεβαιως βεβαιως..

Spitogata said...

Λοκ αγαπητέ μου,

το 8 ξαπλωτό είναι το σήμα του άπειρου...για αυτό το λατρεύω,
για τις κρυφές του χάρες.

Όποτε σε βγάλει ο δρόμος προς Αθήνα, βεβαίως και κερνάμε σπιτική πίτσα -από τα χεράκια μου πάντα- για να γλύφεις και εσύ τα δικά σου δαχτυλάκια!

Καλημερούδια

Heliotypon said...

Ζόρικη η λίστα μανταμίτσα! Μαγκιόρες οι απαντήσεις να'ουμ...

Spitogata said...

Αντεχουμε ήλιε...αντέχουμε!

Spitogata said...

Αντεχουμε ήλιε...αντέχουμε!