Tuesday 11 March 2008

ΠΟΥ (ΡΙ) ΤΑΝΙΕΣ

Ο άλλοτε αδιάφθορος Σερίφης της Wall Street Eliot Spitzer έπαιξε ρώσικη ρουλέτα και έχασε. Υπέπεσε στο θανάσιμο αμάρτημα της Λαγνείας. Δάγκωσε μια "τσαχπίνα" μελαχρινή από το ροζ Emperors Club VIP, προκειμένου να νιώσει και αυτός τι θα πει Αυτοκρατορική στύση. Λένε πως πλήρωνε μόνο το ευτελές ποσό των $4.000 δολαρίων, για μια ώρα παιχνιδιού μέσα στον καστανό της θάμνο...(αγκλιστί Bush). Γράφουν...πως ακούμπησε για να αφεθεί στην σαγήνη της πάνω από $80.000. Μέσα σε 18 μήνες. Σε πόσα πηδηματάκια αντιστοιχούν; Κάθε πότε; Οι αετοί των media θα οργιάσουν πάνω από αυτό το ερωτικό κουφάρι... για λίγο. Γιατί; Ποιο το μεμπτό; Αν δεν ζούσε σε μια Καθολικά πουριτανική κοινωνία όπως αυτή της Αμερικής... εάν δεν ήταν ο νυν δημοκρατικός κυβερνήτης της Νέας Υόρκης... εάν δεν αποτελούσε στενότατο συνεργάτη της υποψήφιας για το Προεδρικό χρίσμα Χίλαρυ Κλίντον... εάν δεν ήταν 20 χρόνια παντρεμένος και πατέρας τριών κοριτσιών... ίσως και να μην γινόταν τόσος ντόρος. Είναι όμως...όλα αυτά και άλλα πολλά. Το ύφος της γυναίκας του, που πλέον βαδίζει "στον δρόμο με τα κέρατα" που χάραξε η Χίλαρυ, περίλυπο. Αναγκασμένη να στέκεται σαστισμένη στο πλευρό του και να χειροκροτεί τις επιβεβλημένες δημόσιες συγγνώμες του. Όσες και αν πει όμως, δεν τον σώζουν από τον βέβαιο οικογενειακό και πολιτικό θάνατο. Η ιστορία επαναλαμβάνεται με νέους πρωταγωνιστές, αλλά σταθερό θύμα των ατίθασων "πουλιών της Αμερικής" την ίδια την Χίλαρυ. Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι... Μα φίλος του Bill ήταν και ο Spitzer; ΖΗΤΩ Η ΑΜΕΡΙΚΗ! LAND OF THE FREE!

22 comments:

If...ιγένεια said...

Τρελή τρελή χώρα η Αμερική.. Υπέροχο το λαλάκι σου..

Takiz said...

Ο κλιντον έδειξε τον δρόμο!!!!

και το αποτέλεσμα

η Χιλαρη να θέλει και την προεδρία!!

Aristodimos said...

Εκει τον λένε... Eliot Spitzer .
Εδω Ζαχόπουλο...
Παντού και πάντοτε θα υπάρχουν αυτα και η ιστορία επαναλαμβάνεται με νέους πρωταγωνιστές....
Αρης

Spitogata said...

IF...
Τρελή αλλά ωραία και ποτέ μα ποτέ βαρετή.

Spitogata said...

Takiz

να την θέλει ή να την χάσει.

Spitogata said...

Αριστόδημε ,

τουλάχιστον ο Χαζόπουλος είχε λίγο τσίπα κάτω από την πολύ πέτσα.

Δεν παραιτήθηκε μόνο από το αξίωμα, επιχείρησε να παραιτηθεί από την ίδια του την ζωή.

Φιλιά πολλά

Anonymous said...

Ζήτω Ζήτω
τι αλλο να πει κανεις

Spitogata said...

ΧΙΠ...ΧΙΠ...ΧΟΥΡΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙ!

Υβόννη μου.

Αν το κρυφό κέρατο πονάει μία φορά, το δημόσιο κέρατο πόσο να πονάει άραγε;

Ασκαρδαμυκτί said...

Ο άνθρωπος θα έπρεπε να χάσει κάθε δημόσιο αξίωμα μόνο και μόνο γιατί πλήρωσε για να πηδήξει!
Για να δώσεις 4.000 δολαριάκια για ένα πηδηματάκι πρέπει να είσαι μεγάλος μακάκας!
Δε λέω... κι εμείς κάτι δίνουμε ... αλλά ποτέ πάνω από 50 ευρώπουλα! Αν είμασταν κυβερνήτες θα μας πλήρωναν κι από πάνω οι γκόμενες...

Meropi said...

Σπιτόγατα μου διάβασα κάπου ότι ο εν λόγω κύριος είχε αναλάβει και εκστρατεία κατά της πορνείας παλαιότερα και ήταν λάβρος....Χα χα χα

SUN W KNIGHT said...

Γειά σου γάτα...
Το μόνο που θέλουμε είναι ανοχή και ελευθερία...

Spitogata said...

Ασκάρ μου μάλλον ξεχνάς ότι οι τύποι που κατέχουν τα αξιώματα είναι πάνω από όλους αναγκασμένοι να πληρώνουν ακριβά το γαμήσι. Όχι γιατί τόσο αξίζει, αλλά γιατί τόσο κοστίζει όταν θέλεις έξτρα "προφυλάξεις". Βλέπε απόλυτη εχεμύθεια.
Απόλυτο όμως δεν είναι τίποτα, ειδικά όταν καραδοκούν πολλοί να σε ρίξουν από τα ψηλά στα χαμηλά.

Spitogata said...

Μερόπη είχε τον τίτλο "ο αδιάφθορος" και ο "Σερίφης της Νέας Υόρκης".

Νομίζω όμως πως επιβεβαίωσε την άποψή μου πως πίσω από τα κολλαριστά κουστούμια, κρύβονται οι πιο βρώμικες πράξεις.

Φιλιά

Spitogata said...

SUN W KNIGHT

καλώς όρισες στο γατόσπιτο.
Αν ήταν στο χέρι μου θα σας τα έδινα απλόχερα.

DR PAKO® said...

Aμερική και τσόντα, Ελλάδα και αυτοκτονία, η Χίλαρυ αγωνίζεται, η (δεν θυμάμαι πώς την λένε τώρα,είναι αργά και έχω ψιλοπιεί) προσπαθεί να πάρει μία θέση στη Βουλή στο κόμμα του ΛΑΟΣ... κι εμείς *αμάμε-δεν *αμάμε, πάντα πληρώνουμε!
Τα φιλιά μου, αμερικ(λ)ανικά...

Σπύρος said...

Kαλημέρα τουλάχιστον εκει βγαίνει κάποιος και ζητά συγνώμη και το παραδέχεται και παραιτήται. Εδω κλέβουν όλοι μύρια € και δεν τρέχει μία.

Spitogata said...

DR PAKO said... "κι εμείς *αμάμε-δεν *αμάμε, πάντα πληρώνουμε!
Τα φιλιά μου, αμερικ(λ)ανικά..."

Γιατρέ μου Έγραψες!

Spitogata said...

Lock αγαπημένε μου...
παραίτηση κατόπιν ξεσκεπάσματος δεν είναι παραίτηση...είναι αποκαθήλωση για τα μάτια του κόσμου.

Ο ίδιος αν δεν είχε πιαστεί με το πουλί το χέρι, θα συνέχιζε στα μουλωχτά τα ακριβά παιχνίδια με τα ρόζ κουνελάκια.

Την Καλημέρα μου.

mirela said...

Καλημέρα η κυρία του που φαίνεται και συμπαθητική τι κάνει δίπλα του? έτσι φέρονται οι ΚΥΡΙΕΣ και δίνει μαθήματα? Η χίλαρυ στη φωτό τέλεια!βγάζει ακριβώς αυτό που είναι.
Καλό Σαββατοκύριακο!

Spitogata said...

Μιρέλλα,

η γυναίκα του δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί από την γραμμή "Χίλαρυ"...δηλαδή "φάε το κέρατο και κάνε την πάπια δημοσίως"...ιδιωτικώς δεν ξέρουμε πόσο Κυρία παραμένει.

Όλο και κάτι καντήλια θα του έχει κατεβάσει!

Προσωπικά διαφωνώ πλήρως με αυτή την γραμμή. Το μόνο αντίδοτο στην κοροϊδία είναι να βγάλεις τον άνθρωπο που σε εξευτέλισε παντελώς από την ζωή σου. Με ταρατατζουμ και τυμπανοκρουσίες μάλιστα.

Spitogata said...
This comment has been removed by the author.
Σπύρος said...

Σωστά αλλά έστω και έτσι...εδω είτε με το πουλι στο χέρι είτε με κάμερες με λεκέδες είτε με λαμογιές ποτε δεν φταιει ο πολιτικός.
Νομιζω είχαν αναρτηθει και στοιχεία ότι ποτέ δεν έχει παραιτηθεί αμέσως πολιτικός για κάποιο σκάνδαλο + να το ομολογήσει και για λόγους ευθιξίας. Πάντα σε κάποιο υποργειο διώχνουν τον ταμια την καθαρίστρια ενω ο υποργός δεν φταίει ποτε.
Παντου υπαρχουν όπως λέει και ο αριστοδημος αλλα τουλαχιστον αλλου φευγουν εδω οχι μονο δεν φευγουν μιλάνε και για συκοφαντία.

Να θυμήσω και ενα περιστατικό με Σουηδό υπουργό που βρέθηκε να χρωστάει κανα 50€ ευρω στην εφορια και παραιτήθηκε ! εδω ..περνανε εκατρομμυρια ευρω και δεν φταιει κανεις.

Καλημέρες :) μου φιλια και καλη βδομάδα :)

ΥΓ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΝΧΝΙΟΜΑΣΤΕ..απο τις πρωτες χωρες στην διαφθορα ειμαστε χρονια τωρα παγκοσμιως μαζι με καποιες κολομβιες και βολιβίες